Over Dijkshoorn Leasing

Over Dijkshoorn Leasing

Dijkshoorn Leasing is een dynamische speler in de auto- en leasemarkt. We houden van korte lijnen en schakelen vlug. De auto- en leasebranche kennen we als geen ander. Met onze persoonlijke aanpak, zorgen we voor de beste leasevorm voor ondernemers.  

VOOR WIE

Onze klanten zijn vooral bedrijven uit het Midden Kleinbedrijf (MKB). Het leasen van auto’s kost tijd en vraagt om de nodige kennis. Daar belast je liever geen werknemers mee.

Wil je wel leasen, maar heb je geen tijd het wagenpark te beheren? Dijkshoorn Leasing neemt alles rondom leasen uit handen. Hoef je daar niet meer naar om te kijken.  

GUNSTIGE VOORWAARDEN

Dijkshoorn Leasing adviseert onafhankelijk en vergelijkt tarieven van leasemaatschappijen. Hierdoor ben je zeker van de beste deal.

EERLIJK VERHAAL

De kosten tijdens de leaseperiode houden we graag helder. Dus geen financiële verrassingen aan het einde van het leasecontract.  Onze leasetarieven en voorwaarden zijn duidelijk en transparant. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

WELKE LEASEVORM?

Een auto leasen is maatwerk. Hierin wil je de beste keuze maken. Door alle mogelijkheden in de leasewereld, is het niet gek dat je de bomen door het bos niet meer ziet. Voor iedere situatie is er weer een andere leaseoplossing. En binnen alle leasevarianten weer meerdere mogelijkheden.

We hebben de volgende leasevarianten: full operational lease, netto operational lease en financial lease. We zorgen altijd voor een leasevariant die past bij jouw onderneming.

Dijkshoorn Leasing neemt alle zorgen rondom autoleasing voor je uit handen. Meer weten over leasen?

Neem contact op

Stuur mij een bericht en ik kom zo spoedig mogelijk bij u terug.

Not readable? Change text. captcha txt